Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte rode lopers


Bedrukte rode lopers

Bedrukte rode lopers

Wat is er nu mooier dan een bedrukte rode loper? Bij Deurmattenwereld vindt u een ruim assortiment aan deurmatten, waaronder rode lopers die zijn gemaakt van een degelijke Duitse kwaliteit. Deze rode lopers zijn extra lange deurmatten die gebruikt kunnen worden als rode loper. De rode loper is bij iedereen wel bekend, maar lopers zijn er ook in vele andere kleuren. Naast egaal gekleurde lopers kunt u er ook voor kiezen om de loper te laten bedrukken met uw eigen ontwerp. Deze lopers zijn ideaal als u een bedrijfsfeest, product lancering of première heeft en u uw gasten op een passende manier wilt verwelkomen. De lopers zijn standaard leverbaar in twee formaten, maar u kunt ook voor een eigen formaat kiezen. De rode lopers zijn gemaakt van 6.0 100% polyamide met een anti-slip vinyl coating achterzijde.

Lopers bedrukken

Alle rode lopers uit ons assortiment kunnen full color bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. De bedrukte lopers met logo zijn perfect om in te zetten als promotiemiddel of beurzen en evenementen. Ook voor drukke lange gangen en sportscholen zijn deze extra lange deurmatten met logo geschikt. Uw logo zal op deze manier door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. De lopers hebben een maximale lengte van 20 meter en een maximale breedte van 2 meter. De lopers zijn vlam vertragend CFL-S1 en EN14041 gecertificeerd.

Lopers met logo bestellen

Rode lopers met logo bestelt u makkelijk en snel bij Deurmattenwereld. Bij ons op de website start uw zoektocht naar de perfecte rode loper voor u. De rode lopers kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf één stuk. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. U kunt van tevoren een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.